您当前所在位置:网站首页 >> 关于我们 >> 阅读
关于我们
2013-01-12 15:38:20 来源:左撇子中国我 浏览:598

    左撇子在中国,创始人林攀。网站的定位是宣传左撇子文化,让更多的人了解左撇子文化是我们的方向。帮助左撇子孩子是我们的职责。今后将其打造成中国最大的左撇子网。

   声明转载本站首创的文章,需要注明左撇子在中国网。部分内容如涉及的侵权问题,及时联系我们,我们会在第一时间删除。

  Lefthanders in China, which is a culture organization, is Non-profit Organization. Thank to lofty donators for maintaining the website working

    Mr.Lin is responsible for is web,if some articles is illegal ,please contact to us ,we will deal with them in time ,thanks.

                        图 左撇子在中国网的标志

最近更新

热点排行